Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

TOTO Gambling Problems week #14: Kelly’s revenge?

Een weekje overgeslagen, maar we komen terug. Een zestal picks waar je in Las Vegas volgens ons mee kunt cashen:

PHILADELPHIA EAGLES -1.0 over Buffalo Bills

Een fantastische overwinning geeft de equite van Chip Kelly zelfvertrouwen. De headcoach zelf krijg klap na klap te verwerken in de media, maar dit duel staat hij tegenover LeSean McCoy, de running back die hij wegdeed en die later hem nagenoeg een racist noemde. Kelly wil winnen en heeft de formule gevonden.

CLEVELAND BROWNS -1.5 over San Francisco 49ers

JOHNNY FOOTBALL! Hoeveel levens heeft deze man? Maakt niet uit, mensen komen weer kijken! Misschien moeten de Browns het wel gewoon accepteren: Johnny gaat af en toe de clubs in, crasht af en toe een auto. Manziel verkoopt. Kaarten, sponsordeals, alles. Laat hem zijn ding doen.

CINCINNATI BENGALS -1.5 over Pittsburgh Steelers

Dit is de wedstrijd waarin de Bengals willen laten zien dat ze een klasse apart zijn in de AFC North. Dan moeten ze wel Big Ben en die fantastische passing attack van de Steelers neutraliseren. In zijn geheel gaat dat niet lukken, maar kan Dalton genoeg punten scoren? Ik denk het wel.

Washington Redkins +3.5 over CHICAGO BEARS

De Redskins hadden vorige week de kans definitief de touwtjes in eigen handen te pakken in de divisie, maar verloren van de Cowboys. Nu reizen ze naar Soldier Field om het op te nemen tegen de Bears, die Jay Cutler weer eens een beroerde periode zien doormaken. Deg ploeg leunt op de running game, maar Cutler blijft in de gelimiteerde kansen fouten maken. Kirk Cousins scoort meer punten.

Seattle Seahawks -10.5 over BALTIMORE RAVENS

De Ravens starten Jimmy Clausen. Meer hoef ik er niet over te zeggen, toch?

GREEN BAY PACKERS -6.5 over Dallas Cowboys

Was de Hail Mary dan het beetje geluk dat de Pack nodig had om het seizoen om te draaien? Vandaag krijgen ze de Tony Romo-loze Cowboys op bezoek, die vorige week lieten zien wel degelijk te kunnen winnen op karakter. Vandaag komt er weer een deukje bij voor America’s Team. Rodgers keert terug naar zijn MVP-vorm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *