Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Super Bowl Party in Hard Rock Cafe

Het is inmiddels waar Nederland oprecht trots op mag zijn: de officiele NFL Super Bowl Party in Amsterdam. Ook dit jaar is het Hard Rock Cafe in de hoofdstad weer bereid om de “Party der Parties” te organiseren. Dat betekent weer een overdaad aan hamburgers, spare ribs, hot dogs en bier. En het is dit jaar goud dat er blinkt. De Super Bowl viert 7 februari het gouden jubileum in Santa Clare, Californie, en daar gaan we natuurlijk iets mee doen.

Kaartjes voor de official Super Bowl Party at the Hard Rock vind je hier. Ook dit jaar is er weer een scheiding aangebracht in de mensen die van een VIP-treatment willen genieten en voor mensen die gewoon aan de bar willen hangen om football te kijken.

Het VIP-treatment is natuurlijk waar de gezelligheid te vinden is. Met enkele MVP’s van het Dutch Lions team dat afgelopen oktober nog Belgian Barbarians wist te verslaan, is het footballintellect die avond in ieder geval hoog. Daarnaast is ook ’the Hottest Dance Team in Holland’ weer van de partij, dus eigenlijk ontbreekt het je aan niets. Zeker niet als je bedenkt dat het die avond onbeperkt eten en drinken is.

De oude Orange Army traditie continues: een heerlijke once-in-a-year get-together bij de Super Bowl Party in het Amsterdamse Hard Rock Cafe! Kun je mooi acte de presence geven in je nieuwe memorabilia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *