Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Gridiron X-mas Auction: Gesigneerde Shaun Hill

Vandaag in de wonderbaarlijke Kerstveiling van oude Amsterdam Admirals-meuk een gesigneerd San Francisco 49ers tricot van 2003 Admirals quarterback Shaun Hill.

Shaun Hill is momenteel nog steeds actief in de NFL. Na jaren van rondzwerven (waarbij hij basisplaatsen mocht noteren bij de San Francisco 49ers, St Louis Rams en Detroit Lions) is hij nu weer op de plek terecht gekomen waar hij zijn NFL-loopbaan begon: de Minnesota Vikings.

Het waren de Vikings die Shaun Hill in 2003 naar NFL Europe alloceerde. Onder auspicien van hoofdcoach Bart Andrus groeide de quarterback uit tot een van de highlights van de Europese competitie. Het mag gezegd: Hill is een van de beste quarterbacks uit de Amsterdam Admirals school en mag zich scharen in een rijtje met onder andere Kurt Warner, Jay Fiedler, Jake Delhomme en Jamie Martin.

Hill heeft over zijn hele loopbaan genomen een passer rating van 85.2. De college quarterback van Maryland gooide 1190 ballen in de NFL, waarvan 62% aankwam. Hieronder zaten 49 touchdowns en 30 interceptions.

Vandaag heb je de unieke mogelijkheid om zijn San Francisco tricot met handtekening te bemachtigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *