Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

‘Injury bug’ blijft Patriots plagen

Het zit de New England Patriots vooralsnog niet mee dit seizoen als het om blessures gaat. Blessures voor onder andere Dion Lewis, Julian Edelman, Danny Amendola, Rob Gronkowski en nagenoeg de gehele offensive line zorgden voor flink wat kopzorgen bij Bill Belichick. Nu moet hij echter nog dieper in de reserves duiken. Volgens bronnen ligt LeGarrette Blount er namelijk de rest van het seizoen. Na het wegvallen van Lewis was Blount de belangrijkste running back.

Blount liet de blessure op tegen de Houston Texans, afgelopen zondag. Het duel werd eenvoudig gewonnen door de Patriots, maar ze moesten hier opnieuw de prijs voor betalen door de pittige heupblessure van de running back. Door de blessure schuiven Brandon Bolden en James White weer een plekje op op de depth chart.

Blount was overigens niet het enige slachtoffer die de wedstrijd tegen de Texans eiste. Ook defensive lineman Dominique Easley liep een blessure op en mist de rest van het seizoen. De man van de Florida Gators was bezig aan een sterk tweede seizoen, maar ziet dat nu vroegtijdig eindigen.

Tegenover de nieuwe blessuregolf, staat de terugkeer van enkele belangrijke pionnen. Afgelopen duel stond in het teken van de terugkeer van Rob Gronkowski, die meteen belangrijk was. Ook Danny Amendola staat ondertussen weer op het veld, terwijl Julian Edelman vorige week verrassend weer terugkeerde op het trainingsveld. Ook hij lijkt sneller terug te keren dan verwacht om de offensieve machine van New England weer op op gang te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *