Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Chip Kelly ontslagen bij Eagles

Chip Kelly is niet langer hoofdcoach van de Philadelphia Eagles. Met nog één wedstrijd in het reguliere seizoen te gaan is hij ontslagen door de clubleiding. Pat Shurmur neemt de honneurs waar, terwijl de Eagles een nieuwe coach zoeken.

De zucht naar verandering bij de Eagles heeft ook consequenties voor vice-president of player personnel Ed Marynowitz. Hij moest in het kielzog van Kelly het veld ruimen en wordt vervangen door teamadviseur Tom Donahue.

Chip Kelly heeft aangegeven graag in de NFL te blijven. Hij zou hierbij niet de ambitie hebben om ook player personnel beslissingen op zich te nemen. Vorig seizoen nam Kelly afscheid van enkele sterkhouders, die als een boemerang bij hem terugkwamen.

Één van de teams die geïnteresseerd zou zijn is Tennessee Titans. Zij kunnen nu ‘gratis’ in gesprek met Chip Kelly.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *