Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Slechts €9,95 voor Gridiron abonnement

It’s the season to be jolly! En omdat we allemaal extreem blij zijn dat we weer een jaar van de kalender af mogen scheuren (hopelijk een jaar waarin de AFBN genoeg scheidsrechters op de been weet te brengen), stunten we tot aan Super Bowl 50 met de prijzen van een Gridiron abonnement. Jij krijgt van ons tien waanzinnig fraaie nummers, boordevol Nederlands, Belgisch en Amerikaans American football nieuws en je betaalt slechts €9,95. Dat is een korting van 60% en… omgerekend nog geen euro per nummer.

Uiteraard zien we je denken: addertje onder het gras? Een beetje. Mocht dit supergoedkope Gridiron abonnement je namelijk bevallen, dan verlengen wij aan het einde van de abonnementsperiode het abonnement tegen de dan geldende prijs van €22,95.

Uiteraard mag je eerst de boel testen. In het huidige nummer van Gridiron lees je namelijk meer over Nederlands American football, dan elke willekeurige Nederlandse krant of magazine dan ook: we hebben het uitgebreid over de Dutch Lions en waarom we het EK niet naar Nederland halen. Maar je leest ook waar Dylan von Gerhardt zijn skills vandaan heeft. Ook zijn we bijzonder kritisch over het nieuwe seizoenschema. We willen natuurlijk gedurende de maanden die komen gaan wel wat te vertellen hebben.

Wil je eerst de kat uit de boom kijken en €2,99 investeren om te kijken of het iets is? Download dan de app en bestel een los nummer. Je krijgt er geen spijt van en zult ongetwijfeld snel hunkeren naar een Gridiron abonnement.

Voor Android:
get-it-on-google-play-button-300x88

En voor iOS:
ios-download-button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *