Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Spoed-ALV aangevraagd door 010 Trojans

De 010 Trojans hebben de handschoen opgepakt om een spoed-ALV bij elkaar te roepen om zo nog te sleutelen aan het wedstrijdschema voor 2016. De roep voor een spoed-ALV wordt ondersteund door zes andere verenigingen: Arnhem Falcons, Nijmegen Pirates, Utrecht Dominators, Hilversum Hurricanes, Groningen Giants en Maastricht Wildcats. 

De ALV zou plaats moeten vinden op 16 januari en de 010 drukken iedere vereniging op het hart om een afgevaardigde te sturen, omdat ‘van iedereen wordt verwacht mee te denken en mee te werken aan een oplossing voor het ontstane probleem’.

De eerste missie op de spoed-ALV is om het wedstrijdschema terug te brengen naar acht wedstrijden. De klokkenluiders menen hier recht op te hebben, omdat de verenigingen een heftige fee betalen aan de AFBN en de hoge uitgave niet meer kunnen verantwoorden naar hun leden. Bovendien wil de ALV toegang tot de competitie verschaffen aan de Maastricht Wildcats. Zij zijn bewust buiten de competitieopzet gehouden, maar zijn klaar om de Den Haag Raiders te vervangen. Die ploeg heeft aangegeven in 2016 niet in competitieverband uit te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *