Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Defensieve zorgen bij New England

De New England Patriots krijgen de ‘injury bug’ maar niet onder controle. De ploeg heeft de meeste van haar offensieve wapens terug op het veld, maar kent nu aan de andere kant van de bal de nodige vraagtekens. Jamie Collins, Chandler Jones en Jerod Mayo zijn allen onzeker voor het treffen met Denver van aankomende zondag.

De tweede helft was een kerkhof voor de defensie van de Patriots tegen de Kansis City Chiefs. De ploeg zag Collins uitvallen in het derde kwart, waarna hij wel probeerde terug te keren, maar na één play inzag dat dit niet ging. Mayo was zijn vervanger, maar moest niet veel later van het veld met een schouderblessure. Jones baart misschien wel het meeste zorgen, want die verliet het veld met een blessure waar geen tegenstander aan te pas kwam.

De spelers van de Patriots zijn vandaag en morgen vrij, dus we moeten wachten tot donderdag voordat we weten hoe ze ongeveer aan toe zijn. Zoals het New England betaamd, is de ploeg niet erg happig om die informatie naar buiten te brengen. Bill Belichick werd er naar gevraagd tijdens zijn persco, maar we zullen jullie het langdradige verhaal onthouden. Het kwam erop neer dat ze niks zeggen totdat het moet. Het blijft dus even spannend of Collins, Jones en Mayo het zondag Peyton Manning moeilijk mogen gaan maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *