Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Dutch Lions Cheerleaders bij Super Bowl Party

Eind oktober stonden ze al even aan de zijlijn in het Mandemakers Stadion van RKC Waalwijk: de Dutch Lions Cheerleaders. Om helemaal op te gaan in de gekte rond de EK-kwalificatie en om ook iets terug te geven aan de Orange Army zullen zij ook tijdens de Super Bowl Party in het Hard Rock Cafe goed zijn vertegenwoordigd.

Maar liefst vijf babes maken deze avond in de vernieuwde Amsterdamse restaurantketen de opwachting, waaronder de prachtige Melissa. Zij verwelkomen de gasten bij binnenkomst en verzorgen tijdens de Super Bowl nacht diverse optredens. Uiteraard zijn de Dutch Lions Cheerleaders ook aanwezig voor een fotomoment, zodat we social media lekker vol kunnen stampen met de #SuperbowlNL.

Ondertussen gaat de kaartverkoop traditiegetrouw als een malle. Nog voor de Conference Championship Weekend is het Hard Rock Cafe al voor 2/3 gevuld. Kaartkopers kunnen rekenen op een mooie sprankelende avond met onbeperkt eten en een assortiment aan dranken (wijn, bier, frisdrank, koffie, thee), terwijl ze op de talrijke beschikbare schermen kunnen genieten van een rechtstreeks verslag uit San Francisco. Wie na een nacht vol tackles en touchdowns het Max Euweplein opstrompelt, krijgt tevens een mooie goodybag in de handen gedrukt.

Wil jij daar net als de Dutch Lions Cheerleaders ook bij zijn? Dat kunnen we ons goed voorstellen! Ga hierheen om je kaarten te bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *