Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Amsterdam loot kampioen om EFL Bowl

De Amsterdam Crusaders hebben een zware poule geloot in de strijd om de derde EFL Bowl. De regerend Nederlands kampioen treft tweevoudig (en huidig) EFL Bowl winnaar Kiel Baltic Hurricanes en de Hamburg Huskies in groep A van het Europese toernooi.

Amsterdam begint de Europese kruisvaart in het weekend van 23 en 24 april tegen Hamburg. In het weekend van 7 en 8 mei krijgt de Cru vervolgens een uitwedstrid bij Kiel Baltic Hurricanes voor de kiezen.

In Groep B van het Europese toernooi om de EFL Bowl komen Frankfurt Universe, Badalona Dracs en Black Panthers Thonon les Bains in actie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *