Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Twee interlands in Waalwijk in 2016?

De Dutch Lions mogen begin september op het Europees Kampioenschap voor B-landen laten zien dat ze uit het juiste hout zijn gesneden. De overwinning tegen de Belgen afgelopen oktober heeft ze een ticket opgeleverd door een EK-duel tegen Tsjechië. In London.

De organisatie wil natuurlijk niet onvoorbereid naar Groot-Brittanië en daarom is er een druk offseason gepland. Niet alleen try-outs en trainingskamp maken daar onderdeel van uit: ook twee oefenwedstrijden staan op de agenda.

Wat nu beter dan hiervoor het epicentrum van American football in Nederland voor  te gebruiken: Mandemakers Stadion in Waalwijk. Naar verluidt spelen de Lions op 6 en 27 augustus op het kunstgrasveld van RKC.

Ticket- en voorverkoopinformatie verschijnt binnenkort. En natuurlijk is AFBN er alles aan gelegen om de 4.200 toeschouwers van vorig jaar te overtreffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *