Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Martin Doomen alweer weg bij 010

Zo snel als hij is gekomen, zo snel is hij ook weer gegaan. Martin Doomen leverde vandaag zijn sleutels van het Rotterdamse clubhuis van de 010 Trojans in. Hij kon zijn sociaalmaatschappelijke carriere niet meer combineren met coaching. Hiernaast stoorde Doomen zich aan het feit dat hij de spelers niet zodanig kon motiveren, zodat zij met regelmaat naar de trainingen kwamen.

De problemen bij 010 begonnen na de verloren oefenwedstrijd tegen Bury. Volgens Doomen ging hij door deze houding met tegenzin naar de training. Bovendien begon hij het daardoor ook te merken op zijn enthousiasme tijdens de trainingen. “Dit is niet waarvoor ik naar Rotterdam kom en het is zeer lastig om aan te zien dat het potentieel, waarmee we het seizoen zijn begonnen, niet terug te zien is op het veld.”

Volgens Martin Doomen ligt de fout niet bij de organisatie. “Ik verwijt de 010 Trojans niets en waardeer ze nog steeds. Ik hoop dan ook ten zeerste dat er nog een ommekeer komt en dat de Trojans laten zien wat ze kunnen. De elementen zijn er nog steeds.”

Hoofdcoach Wouter van den Boogaard kreeg nog meer slechts nieuws te verwerken. Ook Danny Jansen heeft aangegeven te stoppen als coach. Hij stort zich nu volledig op zijn functie binnen het bestuur.

Van den Boogaard hoopt aan het einde van de week de opvolgers aan te kunnen kondigen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *