Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tyler Eifert komt niet ongeschonden uit Pro Bowl

Cincinnati Bengals tight end Tyler Eifert raakte geblesseerd in het vierde kwart van de jaarlijkse Pro Bowl op Hawai. In een All-Star wedstrijd die bij wijlen meer op flag football leek, moest Eifert de wedstrijd in het vierde kwart verlaten. De eerste tests gaven geen breuken in zijn linkervoet weer, hij zal echter nog verdere tests ondergaan. Eifert zelf verwacht echter geen problemen naar volgend seizoen toe.

De blessure is ongetwijfeld koren op de molen van critici van de Pro Bowl. De spelers proberen blessures te vermijden in een sport waar dit eigenlijk onmogelijk is. Tackelen wordt met andere woorden optioneel.

In de editie van 2016 trok Team Irvin met 49-27 aan het langste eind, Team Rice werd volledig van de sokken geblazen. Het grote verschil tussen beide ploegen? Kapitein Michael Irvin bouwde zijn team rond verschillende sterreceivers, en drafte pas in latere instantie verdedigers. Jerry Rice leefde daarentegen nog in de veronderstelling dat er in de Pro Bowl nog echt American Football wordt gespeeld en koos linebacker Khalil Mack in de tweede ronde van de fantasy draft aan de vooravond van de Pro Bowl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *