Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Manning weigert over toekomst te praten

Iedereen lijkt er zeker van te zijn dat Peyton Manning zondag zijn laatste wedstrijd in de NFL speelt. Verwacht echter niet dat 39-jarige quarterback dit zal toegeven. Tijdens Opening Night van de Super Bowl week, liet Manning aan de aanwezige journalisten verstaan dat hij niet wist wat de toekomst voor hem in petto heeft. De quarterback lijkt vastbesloten om de focus op de wedstrijd te houden.

Manning beseft dat hij niet meer dezelfde speler is als twee jaar geleden, toen zijn offense records brak en het team naar de Super Bowl bracht. De meervoudige NFL MVP is een game manager geworden, een realiteit die Peyton ook niet ontkent. Al hoopt hij uiteraard nog één keer de klok een aantal jaar terug te draaien.

“I haven’t been 100 percent healthy all season, can’t make some of the same throws, the same plays I used to, but I can still move the chains. Kind of like ol’ Toby Keith said it: Maybe I’m not as good as I once was, but I can be good once as I ever was.”

Eerder meldde NFL Insider Ian Rapaport dat Manning aan vrienden had laten weten er de brui aan te geven na de Super Bowl. Nadat hij na de AFC Championship game ook al aan Bill Belichick liet weten aan zijn ‘last rodeo’  bezig te zijn, lijkt de beslissing van de Manning vast te staan.

“Hey — Brady’s gonna play until he’s 70, Belichick is gonna coach till he’s 90, maybe I hit the fountain of youth in the next couple months and play the next 10 years. Maybe we play in 10 more championships against each other. But in case we don’t, I took the time to shake their hands, look them in the eye and I’m glad I did it. It was important to me that I knew that.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *