Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Extra teammeeting 010 Trojans

De 010 Trojans zijn vandaag een uur eerder dan normaal bijeen gekomen om de toekomst van het team te bespreken. Dit laten verschillende spelers aan Gridiron weten. De meeting was bij elkaar geroepen door hoofdcoach Wouter van den Boogaard en kan niets anders zijn dan een dappere poging om de Rotterdammers weer op de rail te krijgen.

Dit weekend werd bekend dat een van de belangrijkste toevoegingen aan de coaching staff, Martin Doomen, de ploeg verlaat. Op zich kan dat gebeuren, ware het niet dat Doomen aangaf dat hij zijn plek binnen 010 opgeeft, omdat hij moeite heeft om jongens aan de verdedigende kant van de bal te motiveren en naar de training te komen. Het is geen geheim dat na de oefenwedstrijd in Engeland de aanvallende spelers op de training de verdedigers in aantallen overstemde.

De Trojans werden aan het begin van het offseason gezien als een kampioenschapskandidaat, omdat zij resoluut hun slag sloegen op de spelers- en coachesmarkt. Van dat alles lijkt na twee smadelijke nederlagen niet veel meer over. Het is dan ook de vraag welk coach Van den Boogaard en het 010 Trojans bestuur uit de hoge hoed toveren om Doomen te vervangen.

Overigens is het niet vreemd dat de verdediging van Rotterdam motivatieproblemen heeft. Het is niet makkelijk om elke training weer tegen de hakken van ster running back Kevin Wesselink aan te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *