Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Izegem Tribes – Ostend Pirates afgelast

Op zondag zouden er in de FAFL twee wedstrijden doorgaan. De eerste in Oostende, daar zouden de Ostend Pirates het opnemen tegen de Izegem Tribes. De tweede wedstrijd in Puurs is een Clash tussen de Leuven Lions en de AAFC.

De West-Vlaamse derby zal echter op een latere datum plaats moeten vinden. Door de slechte weersomstandigheden van de voorbije weken is het veld van de Ostend Pirates onbespeelbaar. FAFL-voorzitter Ben Machiels reageert: “Er is beslist om de wedstrijd op en nog nader te bepalen datum af te werken. We hebben onderzocht om eventueel de kamp in Antwerpen door te laten gaan, dit was echter niet haalbaar op zo een korte termijn.”

De wedstrijd in Antwerpen zal wel doorgaan. Indien u dus toch een pot football wil zien deze zondag kan u terecht in Puurs (Kaardijkstraat 22) om 12u00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *