Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

BREAKING: Nieuwe kandidaat-voorzitter AFBN

Op 13 februari aanstaande wordt de Algemene Ledenvergadering van de AFBN in Utrecht gehouden. Aan de ALV wordt een kandidaat-voorzitter gepresenteerd. Het AFBN bestuur heef na het vertrek van voorzitter Lex Roolvink een werving- en selectiecampagne ingezet met bemiddeling van Sport & Zaken, een organisatie gelieerd aan het NOC*NSF welke als een van haar taken heeft het vinden van geschikte bestuursleden voor sportbonden. De zoektocht heeft geleid tot een uitermate geschikte kandidaat: Gian Zandonà. Hij wordt op de ALV voorgedragen als nieuwe voorzitter.

Zandonà (48) is directeur bij Monsterboard Nederland, een grote vacaturesite en onderdeel van beursgenoteerd Monster Worldwide in New York City. Geboren en getogen in Italië heeft Gian in de beginjaren ’90 de overstap naar Nederland gemaakt. Hij heeft een loopbaan in ICT management opgebouwd bij onder andere Cisco en Getronics. Hij is tevens bestuurder van een voetbalschool. Zandonà heeft zich aangemeld bij Sport & Zaken in de veronderstelling dat de professionalisering van de sport gedegen managers eist. Bij zijn intake vinkte Gian American Football in.  Gian ziet de uitdaging bij de AFBN tegemoet. Zijn passie als manager komt niet alleen van pas binnen de AFBN organisatie,  maar ook naar buiten toe met de tot nu toe de onderbenutte mogelijkheden in het bedrijfsleven.

Meer lezen? Blader dan geheel vrijblijvend en gratis door een deel van Gridiron 4 via de reader.

Wil je het laatste nieuws altijd als eerst? Neem dan een abonnement op Gridiron Magazine voor slechts 9,95. Je kunt ook een los nummer kopen voor 2,99. Download hiervoor de gratis reader aan via Android of Google Play.

Voor Android:
get-it-on-google-play-button-300x88

En voor iOS:
ios-download-button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *