Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Ronald Buijs in nieuw AFBN Adviesorgaan

Het AFBN bestuur gaat bij de ALV ook een nieuw adviesorgaan aankondigen. Een van de adviseurs is footballprominent Ronald Buijs.

De zoektocht naar een nieuwe voorzitter heeft geleid tot gesprekken met een aantal prominenten in wereld van sport, overheid en zaken. Uit deze gesprekken kwam een duidelijke belangstelling voor sommige om American Football naar een hoger niveau in Nederland te tillen.

De eerste bevestiging om in dit adviesorgaan te treden is al binnen en is niemand minder dan Ronald Buijs. Buijs (53) is binnen de wereld van American Footbal bekend als oud GM van de Amsterdam Admirals.

Na zijn verblijf bij NFL Europe heeft deze oud running back een behoorlijke lijst op zijn palmares met de organisatie van vooraanstaande sportevenementen, zoals het recente EK Volleybal.

Ronald geeft de leiding over zijn eigen bedrijf YBBP. Uiteindelijk wordt Buijs vergezeld door een aantal andere coryfeeën om de AFBN van advies en ondersteuning te voorzien.

Meer lezen? Blader dan geheel vrijblijvend en gratis door een deel van Gridiron 4 via de reader.

Wil je het laatste nieuws altijd als eerst? Neem dan een abonnement op Gridiron Magazine voor slechts 9,95. Je kunt ook een los nummer kopen voor 2,99. Download hiervoor de gratis reader aan via Android of Google Play.

Voor Android:
get-it-on-google-play-button-300x88

En voor iOS:
ios-download-button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *