Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Vijf verhaallijnen van Super Bowl 50

In Gridiron 4 kijken wij in 16 pagina’s vooruit op Super Bowl 50. Zo vinden we vijf mooie redenen om de wedstrijd der wedstrijden te kijken (ondanks dat de redactie de finale als ‘Slaughter Bowl’ typeert) en hebben we het seizoen van Cam Newton in quotes van derden gevangen.


De mooiste reden om Super Bowl te kijken is natuurlijk Peyton Manning. Schrijft hij vandaag zijn legacy? De beste man is ondertussen 39 jaar oud en het zou goed kunnen dat het tegen Carolina zijn laatste wedstrijd ooit speelt. In zijn hoofd speelt Manning het ideale scenario al af: 3 TD’s tegen één van de beste defenses van de NFL, die trophy in de lucht mogen houden als MVP en bij Jim Nantz na afloop aankondigen dat dit je laatste minuten als professi- onele footballspeler waren. Het is ongetwijfeld een idee waar Manning mee worstelt.

Feit is dat Super Bowl grote invloed kan hebben op hoe de carrière van Manning de geschiedenisboeken in gaat. Iedereen die Manning dit jaar heeft zien spelen, zag dat er slechts nog een fractie over is van de quarterback die hij ooit was. Hij werd in zijn loopbaan vier keer tot beste speler van het reguliere seizoen verkozen, maar staat toch bekend als de man die veel te vaak strandde in het zicht van de haven. Een nederlaag tegen de Panthers zal dat beeld alleen maar versterken.

Eli Manning probeert zijn broer hoog te houden door te stellen dat de legacy van Peyton al is geschreven.

Meer lezen over Super Bowl? Lees de volledige versie van Gridiron 4 die nu in de winkels ligt.

Wil je het laatste nieuws altijd als eerst? Neem dan een abonnement op Gridiron Magazine voor slechts 9,95. Je kunt ook een los nummer kopen voor 2,99. Download hiervoor de gratis reader aan via Android of Google Play.

Voor Android:
get-it-on-google-play-button-300x88

En voor iOS:
ios-download-button

Je kunt het magazine ook lezen via Bliyoo – onbeperkt tijdschriften lezen op de iPad voor slechts 9,95 per maand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *