Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Peyton Manning wandelende reclamezuil

Iemand anders ook opgevallen wat er gebeurde toen de laatste seconden van Super Bowl 50 wegtikten en Denver Broncos quarterback Peyton Manning het veld opliep? Gaf hij Papa John nou een knuffel en een snelle kus op de wang?

Ja, u hoeft niet in de ogen te wrijven. Het was inderdaad Papa John himself die Manning meteen feliciteerde. John en Peyton kennen elkaar al een aantal jaren, omdat de quarterback in de reclamefilmpjes van de beroemde pizzaketen speelt. Beter nog dan dat: Manning is eigenaar van zowat alle Papa John filialen in Denver en omstreken. In 2012 kocht hij zich in bij 21 filialen, dus die opzichtige reclame is misschien nog wel te begrijpen.

Meer opvallend van Manning waren de quotes direct na de Super Bowl, waarbij de vrouwelijke anchor de quarterback probeerde te ontlokken of hij met pensioen ging. Manning wist het antwoord te ontwijken, maar wist wel tot twee keer toe te vertellen dat hij eerst ging genieten van heel wat flesjes Budweiser, alvorens de beslissing te nemen. Naar nu blijkt niet zonder eigenbelang: Manning is deels
in zijn geboortestaat Louisiana.

Volgens conspiracy theorists is de uitspraak van Manning een hint dat hij met pensioen gaat. De NFL heeft een regel tegen spelers die in het openbaar alcohol aanprijzen. Als Manning inderdaad met pensioen gaat, dan hoeft hij zich over een eventuele reprimande geen zorgen te maken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *