Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Gian Zandonà nieuwe voorzitter AFBN

De Algemene Ledenvergadering van de AFBN heeft Gian Zandonà verkozen tot nieuwe voorzitter van de AFBN. Zandonà won het met een overmacht van stemmen van tegenkandidaat Harry van den Boogaard. De Italiaan kreeg uiteindelijk 14 van de 18 stemmen.

Zandonà werd een paar weken geleden met een werving- en selectiecampagne van Sport & Zaken opgespoord. Sport & Zaken is een organisatie, die gelieerd is aan het NOC*NSF en welke onder andere als taak heeft geschikte bestuursleden voor sportbonden. Bij deze organisatie gaf Zandonà onlangs aan dat hij beschikbaar was.

Zandonà (48) is directeur bij Monsterboard Nederland, een grote vacaturesite en onderdeel van beursgenoteerd Monster Worldwide in New York City. Geboren en getogen in Italië heeft Gian in de beginjaren ’90 de overstap naar Nederland gemaakt. Hij heeft een loopbaan in ICT management opgebouwd bij onder andere Cisco en Getronics. Hij is tevens bestuurder van een voetbalschool.

Meer lezen over Zandonà en de ontwikkeling van de AFBN? Blader dan geheel vrijblijvend en gratis door een deel van Gridiron 4 via de reader.

Wil je het laatste nieuws altijd als eerst? Neem dan een abonnement op Gridiron Magazine voor slechts 9,95. Je kunt ook een los nummer kopen voor 2,99. Download hiervoor de gratis reader aan via Android of Google Play.

Voor Android:
get-it-on-google-play-button-300x88

En voor iOS:
ios-download-button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *