Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Hurricanes en Trojans versterkt

De Hilversum Hurricanes worden bij de start van de competitie morgen versterkt met spelers van de Amersfoort Untouchables. De AFBN oordeelde dat spelers van de eerste divisionist zich mogen aansluiten bij de Eredivisie-speler, omdat Amersfoort zich heeft teruggetrokken uit de competitie.

Hilversum speelt morgen de ouverture van het seizoen in Groningen tegen de plaatselijke Giants.

Eenzelfde laken een pak bij de 010 Trojans. Zij vangen volgende week aan met de competitie met een thuiswedstrijd tegen regerend kampioen Amsterdam Crusaders. De AFBN heeft geoordeeld dat spelers van Den Haag Raiders (dat ook niet uitkomt in competitieverband) zich mogen aansluiten bij de Rotterdammers, zonder dat hierbij transferregels worden geschonden.

De Eredivisie gaat morgen van start.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *