Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Oranje alarmbellen voor Dutch Lions

Bronnen rond de Dutch Lions melden dat het team de noodklok heeft geluid bij de AFBN over het aanstaande EK American football. Het EK wordt aankomende september in London gehouden en dat is de meest prijzige lokatie die mogelijk is.

Het huidige budget is niet toereikend. Zelfs met een absolute low-budget reis komt het vaderlandse american footballteam nog zo’n 7.500 euro te kort om te participeren in het evenement. De organisatie drukt de AFBN dan ook op het hart om snel om de tafel te zitten of om een werkgroep in het leven te roepen, die een oplossing kan bedenken voor het probleem.

Totdat dit is gebeurd zal de organisatie achter Dutch Lions alle werkzaamheden voorlopig opschorten.

De Lions kwalificeerden zich afgelopen oktober door een afgetekende overwinning op Belgie. In het Mandemakers Stadion in Waalwijk waren 4.200 toeschouwers getuigen van de winst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *