Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Packers en Colts openen het seizoen 2016

Het is nog enkele maanden wachten tot de NFL zich opnieuw op gang trekt, maar we weten ten minste al waar we naar uit kunnen kijken. In de jaarlijkse Hall of Fame Game, dit jaar gespeeld op 7 augustus, zullen de Green Bay Packers en de Indianapolis Colts het tegen elkaar opnemen in Canton, Ohio.

De wedstrijd zal in het teken staan van de inductie van een boel nieuwe HOF’ers, geleid door ex-Packers quarterback Brett Favre. De Colts zien dan weer twee ex-werknemers een plekje in Canton krijgen, oud hoofdcoach Tony Dungy en wide receiver Marvin Harrison. Een betere wedstrijd kon dan ook niet geprogrammeerd worden.

Quarterbacks Andrew Luck en Aaron Rodgers zullen uiteraard geen volledige wedstrijd spelen, een mooie affiche is het zeker. Luck mag een teleurstellend en door blessures geteisterd 2015 achter zich laten, terwijl Rodgers zijn offense opnieuw op de rails zal proberen zetten. Er is meer dan voldoende om naar uit te kijken. We lopen wat op de feiten vooruit, maar wat doe je anders in een post-Super Bowl tijdperk?

Beide ploegen zullen elkaar overigens ook ontmoeten in het reguliere seizoen. Naast een weekje extra preseason omwille van de extra wedstrijd, krijgen beide ploegen al vroeg de kans om elkaar van wat dichterbij te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *