Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Kevin Wesseling zondag niet in actie?

Berichten dat running back Kevin Wesseling aankomende zondag niet speelt wanneer de 010 Trojans aantreden tegen Amsterdam Crusaders zwellen aan. Volgens teamgenoten uit het Rotterdamse heeft de running back nog maar nauwelijks trainingsuren achter de rug, vanwege een aanhoudende liesblessure. Hierdoor lijkt de leading rusher van 2015 niet in actie te komen tegen de regerend kampioen.

Wesseling kampt al sinds vorig seizoen met de blessure, maar besloot desondanks toch voor een roster spot bij de Dutch Lions te gaan. Zijn inspanningen om het team te halen lijken een effect te hebben op het herstel. Het is een fikse tegenslag voor hoofdcoach Wouter van den Boogaard, die waarschijnlijk ook zijn voormalig quarterback Leroy ter Haar zondag moet missen. Ter Haar, die dit seizoen de safety-positie bekleedt, heeft een heupblessure.

De Trojans hebben een desastreus offseason achter de rug. Wat ooit begon als een veelbelovend seizoen lijkt door de vele blessures nu al aan duigen te liggen. Quarterback Anthony Slootmaeker heeft de schone taak om zijn team zondag uit het slop te takelen. Hij zal Ter Haar vervangen under center, een keuze die al was gemaakt voordat de blessure van Ter Haar zich aandiende.

010 Trojans en Amsterdam Crusaders ontmoeten elkaar zondag op de velden van 010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *