Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Maastricht Wildcats vergeten te reserveren

Het is weer even wennen voor de Maastricht Wildcats, die na een omzetting in het speelschema dit jaar toch van de partij zijn in de landelijke eerste divisie.

De Wildcats moeten volgens planning zondag een thuiswedstrijd spelen tegen Eindhoven Raptors, alleen zijn de Limburgers vergeten het veld vast te leggen bij de afdeling ‘Reserveringen’. Zodoende is er een dubbele boeking van de Limburgse grasmat en is het ook bij de flikken ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’.

De wedstrijd wordt nu in de Lichtstad gespeeld en start om 14.00 uur.

De Wildcats zijn niet de enige formatie die moet schuiven. Ook de 010 Trojans moeten verkassen. Het veld in Rotterdam is onbespeelbaar, waardoor er bij Amsterdam Crusaders wordt gespeeld. De wedstrijd trapt af om 14.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *