Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Wedstrijden FAFL Divisie I worden verplaatst

Op zondag zouden de Brussels Black Angels, Izegem Tribes, Ghent Gators en Ostend Pirates hun wedstrijden afwerken in Oostende. Door het slechte weer werd er door de sportbond van Oostende beslist om alle wedstrijden te schrappen. De wedstrijden zullen daarom van plaats veranderen. In plaats van door te gaan in Oostende zal Izegem de organisatie op zich nemen.

Dit wil concreet zeggen dat niet alleen de plaats van de wedstrijd verandert maar ook de aanvangsuren. De Ostend Pirates zullen eerst spelen tegen de Ghent Gators om 12u00 en de Izegem Tribes werken hun wedstrijd af tegen de Brussels Black Angels om 15u00.

FAFL voorzitter Ben Machiels is blij over de snelle reactie van de Tribes: “Dit is spijtig genoeg al de tweede keer dat de sportbond van de stad Oostende aan de late kant laten weten dat het veld niet bespeeld mag worden. Het bestuur van de Tribes schoot gelukkig snel in actie en wist nog een veld te bemachtigen binnen het sportcomplex waar zij spelen.”

Ook Gators quarterback Bart Killens is blij met de verandering: “De wedstrijden opnieuw uitstellen zoals begin februari gebeurde was natuurlijk ook een optie, dan is het wat beter weer. Maar al bij al zijn we blij met de beslissing, zeker nu onze wedstrijd vroeger valt, dan hebben we de kans om de tweede wedstrijd volledig te volgen.”

Adres: Terrein vier, Sint-Jorisstraat 62, 8870 Izegem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *