Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Update: Ananias Semedo naar Crusaders

Ananias Semedo tekent een eenjarig contract bij de Amsterdam Crusaders. De Dutch Lions receiver en voormalig Alphen Eagles veteraan maakt zondag 6 maart tegen Arnhem zijn debuut voor de Amsterdamse selectie. Deze switch mag gerust een donderslag bij heldere hemel worden genoemd. Weinigen in het wereldje hadden de move naar de aartsvijand van Alphen voorzien. Door: Stephan Pront.

Intussen houdt Amsterdam er rekening mee dat Semedo zich op tijd heeft uitgeschreven bij de Alphen Eagels zodat niets in de weg staat voor deze opmerkelijke transfer. Semedo mag zich met de transfer verheugen op twee gratis warme maaltijden per week en gratis parkeren op de parkeerplaats van de Cru. Nog belangrijker voor de rappe receiver: hij zal door deze transfer dit seizoen weer EFL cup spelen. In combinatie met de Dutch Lions wedstrijden en de eventuele play offs en Tulip Bowl betekent dat een vol wedstrijdschema voor de veteraan.

De overvolle footballagenda kan een van de redenen zijn waarom de veteraan voor de Amsterdam Crusaders kiest. Of is er meer aan de hand? Liggen er wellicht nog grotere verrassingen in het verschiet? Gridiron gaat dieper op de materie in in Gridiron 5.

Update: Ananias Semedo ontkent in alle toonaarden, maar waar rook is is vuur. De receiver heeft wel degelijk enkele keren met de Amsterdammers meegetraind en dit is enkele oplettende voorbijgangers in ieder geval opgevallen. Desgevraagd antwoordt de ledenadministratie van de Crusaders dat het wat voorbarig is om te stellen dat Ananias bij de Crusaders gaat spelen. Gisteren heeft hij aangegeven dat hij daarvan nog niet zeker is. Daarnaast schijnt het zo te zijn dat iedereen voor warme maaltijden moet betalen. Zelfs Semedo. En dat kan wel eens een groot struikelblok worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *