Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Head Coach Limburg Shotguns stapt op

In Limburg heeft Sven Peeraerts een punt gezet achter zijn tenure als head coach van de Shotguns. Peeraerts zet om persoonlijke redenen een stap achteruit. De vacature van head coach zal echter niet snel worden opgevuld. De Shotguns laten weten dat ze op lange termijn op zoek gaan naar een kandidaat om de positie te vullen.

Zijn assistenten op offense, Geert Bosmans en Bart Vreys, zullen de playcall functies overnemen van Peeraerts. Zowel Bosmans als Vreys zijn ex Limburg Eagles. Met ervaring in België, Duitsland en Nederland zullen ze de ploeg terug de juiste richting in duwen. Aan de andere zijde van de bal blijft Jurgen Smits de defensive coordinator. Hij zal bijgestaan worden dooor Kevin Vanotterdijk en Michel Eeman.

Peeraerts laat geen gemakkelijke klus achter voor zijn interims. Met een nipt verlies op zondag 28/02 bengelen de Shotguns laatst in de tweede divisie van de FAFL. Door de kleine divisie is dit echter geen ramp en is alles nog mogelijk voor de Shotguns die nog vier wedstrijden moeten spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *