Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Amsterdam Crusaders winnen 136-0

Of de Amsterdam Crusaders nog steeds ’the team to beat’ zijn in Nederland? Wie de uitslagen van vandaag onder ogen krijgt, kan niets anders dan dat concluderen. De Cru stuurde vandaag drie teams de wei in en alle drie de teams noteerden sprankelende shutouts met een gecombineerde score van 136-0.

Het vlaggeschip won met 50-0 van Arnhem Falcons, terwijl Crusaders 2 hun debuut in de Eerste Divisie opluisterde met een 34-0 overwinning op de nog puntloze Utrecht Dominators. Bij de Cadets maakten de Crusaders korte metten met de Amersfoort Untouchables. De Cadets kwamen tot een 52-0 uitspatting.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *