Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Matt Newman op weg terug bij Arnhem Falcons

Hoopgevend nieuws voor mensen die het hart op de juiste plaats hebben voor de Arnhem Falcons. Er is een gerede kans dat de Gelderlanders 27 maart tegen 010 Trojans aantreden met één van hun twee top-quarterbacks.

Alhoewel het nog in het ongewisse is of starter AJ Hobbelink tegen die tijd uitgeskied is, lijkt backup Matt Newman aan de beterende hand. De spelverdeler raakte in de wedstrijd tegen Lightning Leiden geblesseerd, maar stond gisteren alweer zonder krukken aan de zijlijn toen zijn Falcons verslonden werden door de Amsterdam Crusaders.

Op de Amerikaanse legerbasis, waar Newman onder behandeling staat, verrichten ze kennelijk wonderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *