Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Amsterdam Panthers uitgespeeld?

Vorige week berichtten wij nog dat de Purmerend Barbarians de Amsterdam Panthers te hulp waren geschoten en met enkele spelers mee gingen doen aan de Eredivisie. Kennelijk heeft de toegestoken hand van de 020 Noorderburen niet geholpen. De Panthers lijken niet competitiewaardig en hebben, zo gonst het in AFBN cirkels, forfaits aan de broek gekregen. De aankomende wedstrijd tegen Alphen Eagles ligt er in ieder geval uit.

Naar verluidt is ook de wedstrijd tegen Groningen Giants, later in de maand maart, omgezet naar een 0-20 uitslag.

Purmerend Barbarians’ spreekstalmeester Nando van Berlo spreekt over de situatie: “Ik heb begrepen dat het nog steeds niet zeker is of de Panthers dit seizoen competitie spelen. Op sommige trainingen zijn er net zoveel Barbarians als dat er Panthers aanwezig zijn. De afgelopen training waren er zelfs maar drie jongens van de Panthers.”

Meer nieuws as we go.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *