Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Dutch Junior Lions vandaag vs Crocodiles

De Dutch Junior Lions spelen vandaag een oefenwedstrijd tegen het jeugdtackleteam van Cologne Crocodiles. De wedstrijd wordt gespeeld op het veld van Arnhem Falcons en is het uitroepteken van het trainingskamp dat de jongelingen de afgelopen dagen onder begeleiding van coach Marcel Meijerink belegden.

Hoofdcoach Marcel Meijerink heeft een nagenoeg nieuwe groep onder de hoede, die geleid wordt door enkele sterkhouders zoals cornerback Chavildo van Ommeren. Met deze groep wil Meijerink toewerken naar het volgende representatieve toernooi. De wedstrijd tegen Cologne Crocodiles is hierbij een mooie start.

De wedstrijd begint om 14.00 uur. Het filmen van de wedstrijd is voorbehouden aan de twee participerende teams.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *