Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Steelers’ WR Bryant opnieuw in de fout

Het zit er dik in dat de Pittsburgh Steelers het komend seizoen moeten doen zonder wide receiver Martavis Bryant. De spelers viel dit off-season naar verluidt wederom door de mand met betrekking tot het gebruik van verboden middelen. Tenminste, hij miste de afgelopen maanden verschillende controles waar op deze middelen wordt getest. Na zijn schorsing van vier wedstrijden van vorig seizoen, zou een volgende schorsing de tijdsduur van een vol seizoen hebben.

Bryant was in de Draft van 2014 een gokje voor de Steelers, maar leek het allemaal wel aardig op orde te hebben. Hij toonde berouw na zijn schorsing van dit jaar en kende een prima seizoen. In 11 wedstrijden ving hij 50 ballen voor 765 yards en 6 TD’s. Zijn meest memorabele moment kwam in de Wild Card-wedstrijd tegen de Cincinnati Bengals, toen hij de bal tussen zijn benen ving en met een salto de endzone uitging.

Nu lijkt het er dus op dat hij een seizoen moet toekijken. De Steelers zijn uiteraard teleurgesteld, maar zijn niet van plan hem te ontslaan. Ze kunnen hem dit seizoen nog meedragen op de reserve/suspended-lijst. Overigens wil Bryant zijn straf nog aanvechten bij de NFL, maar heeft hij al wel voorzorgsmaatregelen getroffen en zich in een verslavingskliniek laten opnemen. Volgens zijn agent gaat het om een depressiviteits-probleem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *