Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Division One quarterback, Semedo naar Cru

De Amsterdam Crusaders mogen de Amerikaanse spelverdeler Allan Bridgford verwelkomen in de gelederen. Bridgeford speelde college ball bij Southern Mississippi Golden Eagles. Ook heeft Ananias Semedo de eerdere vermoedens bevestigd dat hij dit seizoen voor de Amsterdammers zal uitkomen.

Hoofdcoach Winston Ronde is verheugd met de nieuwe aanwinsten: “Dit is een geweldige opsteker voor ons als vereniging. De impact van een Division One-spelverder zal niet alleen tijdens Wedstrijden, maar zeker ook tijdens trainingen zijn nut bewijzen.”

Allen Bridgford heeft zijn eerste drie jaren voor California Golden Bears gespeeld en in zijn senior jaar voor Southern Mississippi Golden Eagles.

Ananias Semedo laat desgevraagd weten dat hij erg enthousiast is om voor de Crusaders uit te komen: “Ik ken een aantal Crusaders erg goed en heb bij de Dutch Lions altijd prettig samengewerkt met de Amsterdammers. Ook het feit dat de Cru EFL Cup speelt was zeker een overweging,” aldus de snelle receiver.

In de eerstvolgende editie van Gridiron alle ins en outs over deze spelers en nog meer nieuws over de plannen uit Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *