Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Pepijn Mendonca niet vrijwillig weg

Offensive coordinator Pepijn Mendonca is niet vrijwillig weggegaan bij de Amsterdam Crusaders. Alhoewel er op PickSix wordt gesuggereerd dat de o-coordinator na wederzijds goedkeuren de biezen heeft gepakt, is de waarheid anders. Mendonca wil echter wel benadrukken dat er geen ruzie is.

Mendonca is gevraagd te vertrekken, omdat hij het te druk zou hebben met zijn bedrijf Gear4Teams en Dutch Lions. Op de achtergrond speelt er echter het een en ander in Crusaders-land en deze ontwikkelingen zetten de zaak in een heel ander daglicht.

De komende week versterkt de club uit Amsterdam zich namelijk met twee offensive linemen en een wide receiver-coach. Offensive linemen Yusef Rodgers speelde twee seizoenen geleden al voor de hoofdstedelijke grootmacht. Blake Beresford komt over van  Reus Imperials in de Spaanse competitie. Daar beschermde hij niemand minder dan quarterback Allan Bridgeford, de nieuwe spelverdeler van de Cru.

In het Spaanse mid-season komt ook wide receiver coach Alex Cabasso over van de Imperials naar de Nederlandse polder. Hij zou weleens de reden kunnen zijn dat Pepijn Mendonca moest wijken in de hoofdstad. Heeft Cabasso invloed bedongen bij zijn overstap en wordt hij de volgende offensive coordinator van de Big Red One?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *