Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

L.A. Rams krijgen Hard Knocks over de vloer

Stan Kroenke en zijn Los Angeles Rams willen zich zo snel mogelijk voorstellen aan de wereld. Het nieuwe team in Los Angeles zal gevolgd worden voor het 11de seizoen van de HBO-documentaire ‘Hard Knocks’. Hun doen en laten zal gedurende heel training camp op de voet gevolgd worden.

Het PR-offensief van de Rams zal te volgen zijn vanaf 9 augustus via NFL Game Pass. We zullen ongetwijfeld weer een bak optimisme over ons heen krijgen -ook niet helemaal onterecht, de laatste zes teams wonnen evenveel of meer wedstrijden als het jaar voordien-, maar vooral ook de verhalen van een handvol spelers die strijden voor hun leven in de NFL. Tel hierbij de obligatoire excentrieke speler en/of coach – Rex Ryan, anyone? – en je hebt boeiende tv.

De Rams lossen de Houston Texans af, die het circus over de vloer kregen in 2015. Bills head coach Rex Ryan suggereerde op dinsdag al dat de keuze tussen de Rams en de New Orleans Saints ging. De lokroep van L.A. bleek uiteindelijk te groot voor de NFL en de programmamakers.

Aan goede verhaallijnen dan ook geen gebrek. Jonge sterren als Todd Gurley en Aaron Donald zullen ongetwijfeld een centrale plek innemen binnen de afleveringen. Case Keenum, Nick Foles en misschien ook wel een spiksplinternieuwe rookie zullen het tegen elkaar opnemen in een echte quarterback battle. Na de wat teleurstellende competitie tussen Brian Hoyer en Ryan Mallett vorig jaar, is het hopen op een intense strijd. De belangrijkste verhaallijn zal echter zonder twijfel de aanpassing aan een nieuwe omgeving zijn. Zowel fans als spelers zullen aan elkaar moeten wennen.

Van de ‘kleine’ markt in St. Louis naar de media-aandacht van Hollywood. De spelers krijgen weinig tijd om zich te acclimatiseren aan de City of Angels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *