Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

“Kampioen aan het werk gezien”

Daags na de vernedering in Amsterdam likken Lightning Leiden en quarterback Dany Ortega de wonden: “We hebben de toekomstig kampioen van  Nederland aan het werk gezien”.

Die conclusie trok Gridiron al voordat Allen Bridgford als quarterback werd losgeweekt uit Spanje. Amsterdam Crusaders won tot dusver alle competitiewedstrijden, zonder hierbij ook maar een punt toe te laten.

De output aan de aanvallende zijde van de bal is alleen maar groter geworden: van 44-0 tegen 010, tot 0-50 tegen Arnhem Falcons en een onvoorstelbare 78-0 tegen Leiden. Dat is een doelsaldo van 172-0.

Lightning Leiden quarterback Dany Ortega kon na de winst alleen maar zijn bewondering uitspreken: “Crusaders kampioen? Een volmondige ‘yes’. Die quarterback had pitcher perfect throws. Vaak zaten we er dichtbij. Tegen elke andere spelverdeler in Nederland hadden we batted passes gehad, maar tegen deze scherpte is niemand opgewassen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *