Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Ex-Patriot Ron Brace overleden (29)

Voormalig defensive lineman van de New England Patriots Ron Brace is plotseling overleden. De dood van de 29-jarige American Footballer is bevestigd door de politie van Springfield, Massachusetts, de geboorte- en woonplaats van Brace. Zijn dood kwam voor iedereen als een verrassing.

Brace werd in 2009 gedraft door de Patriots en speelde in totaal 39 wedstrijden voor New England. Hij stond in totaal iets meer dan drie jaar onder contract bij die ploeg, die hem in december van 2012 liet gaan. Een paar maanden later werd hij opgepikt door de Washington Redskins, maar hij kwam voor die ploeg nooit in actie.

Brace stond bij degenen die hem kenden te boeken als een ontzettend vriendelijke en goedlachse jongen. De Patriots lieten in een statement weten ‘ontzettend aangedaan te zijn door het nieuws van het overlijden van Ron Brace’. “Het is moeilijk te geloven dat iemand zo jong en in de kracht van zijn leven niet langer onder ons is.”

Volgens de politie zijn er geen signalen die wijzen op een verdachte omstandigheden rond de dood van Brace. Ze hebben zijn overlijden wel in onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *