Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Europa niet overtuigd van Crusaders

Europa is nog niet overtuigd als het op de Amsterdam Crusaders aankomt. In een onlangs verschenen ranglijst is de hoofdstedelijke formatie na de grote winst op Hamburg Huskies welgeteld een plek opgeschoven. Het team van hoofdcoach Winston Ronde staat nu 19e en is hiermee het laagst geklasseerde team met een perfect record.

Amsterdam staat welgeteld een plek boven de Kiel Baltic Hurricanes. De 19e plek is bijzonder, omdat de Cru meer punten heeft gescoord dan wie dan ook op de lijst – 363. Zelfs de toppositie op de Europese ranglijst, Tirol Raiders, wist niet zo vaak te scoren (352).

De Amsterdamse formatie op 12 juni aanstaande om de Europese titel speelt. De tegenstander die zij in deze finale treffen wordt binnenkort bekendgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *