Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

010 Trojans weigert uitwisseling gametape

Oud zeer tussen de 010 Trojans en de Amsterdam Crusaders zorgt ervoor dat de Rotterdamse bespeler van Tulip Bowl XXXII geen inzage wil geven in de gametape. De Amsterdamse formatie klopte deze week tevergeefs aan bij de ploeg uit 010.

Volgens hoofdcoach Wouter van den Boogaard ligt een oud akkefietje ten grondslag aan de weigering. “Uit Amsterdam komt nu een eenzijdig verhaal,” aldus de hoofdcoach van de Trojans, “maar dat verhaal heeft wel twee kanten. Dat verdient wel enige opheldering.”

Van den Boogaard memoreert aan de eerste competitieweek, toen de Trojans op bezoek moesten bij de regerend Tulip Bowl kampioen en met grote cijfers op de broek kregen. “De week voorafgaand aan het duel hebben wij Amsterdam gamefilm verschaft van onze meest recente oefenwedstrijd in Engeland. Als tegenprestatie kregen wij toegang tot een ftp-server waar alleen maar oude meuk op te vinden was.”

De toon voor Tulip Bowl week is hiermee andermaal gezet. Coach Van den Boogaard speelt het spel in de wetenschap dat hij niet slechter kan varen dan tijdens die openingsronde in 020. De 010 Trojans verloren toen met 44-0, ondanks dat de Amsterdammers nog niet de beschikking hadden over hun Amerikaanse ster-quarterback.

Voorafgaand aan de rematch op hetzelfde terrein wordt het druk lekker opgevoerd. Wil je daar ook bij zijn? Bestel dan hier je kaarten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *