Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Cru organiseert Tulip Bowl Afterparty

In Alphen kijkt men met grote ogen naar Amsterdam: en niet zo zeer vanwege footballredenen. Precies een jaar nadat de Alphen Eagles door de footballcommunity onder het vergrootglas werden gelegd voor de aankondiging van de Tulip Bowl Afterparty, wisten de Amsterdammers dezelfde fout te maken.

De Cru nodigde eergisteren via Facebook namelijk verschillende mensen uit voor eenzelfde soort feestje in Amsterdam. Errol Zeefuik, hoofdcoach van de Alphen Eagles, reageerde kort, maar doeltreffend. “That’s risky,” aldus de voorman, die de finale vorig jaar verloor… en dus uiteindelijk geen Afterparty hoefde af te struinen.

Na de reactie van Zeefuik werd het Facebook-event ‘Tulip Bowl Afterparty’ prompt offline gehaald.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *