Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Madden-curse: OBJ maakt München gek!

Odell Beckham Jr. moest gisteren op een auto klimmen om te ‘ontsnappen’ aan een uitzinnige menigte in München. Niet vreemd aangezien ‘OBJ’ het afgelopen seizoen op de cover van het computerspel Madden stond. Een nieuwe curse? Of gewoon mooie PR? Het maakte ook duidelijk dat onze Oosterburen snakken naar NFL in ‘Der Heimat’.

OBJ wilde een wedstrijd van Bayern München bezoeken. Toen de Duitsers de Giants-receiver herkenden scandeerden de uitzinnige fans zijn initialen ‘OBJ!’. Dat hij even later poseerde in lederhosen doet echter steeds meer denken aan een welgemikte PR-campagne. Twee dagen terug trainde hij ook al mee met de club van Arjen Robben. Al deze momenten worden ’toevalligerwijs’ gepubliceerd via NFL Deutschland. Het zal dus niet lang duren voordat we iets horen over een NFL-wedstrijd in Duitsland.

Ondertussen was het thuisfront vooral ongerust. De Amerikaanse media vraagt zich openlijk af of het verstandig is dat zo’n superster als OBJ vrij rondloopt in het gevaarlijke Europa. De gebeurtenissen in Frankrijk en Turkije zorgen dat de VS weer één sticker op heel Europa plakt: onveilig voor sterren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *