Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Dolphins en Saints trekken naar Londen in 2017

De laatste wedstrijd in Londen van het seizoen 2016 werd nog maar gespeeld, of we kijken al vooruit naar 2017. De Miami Dolphins kondigden aan dat ze een ’thuiswedstrijd’ zullen spelen in Londen, tegenstander worden de New Orleans Saints.

Het is al de vierde keer dat Miami in Londen speelt na 2007, 2014 en 2015. In 2007 gingen ze met 13-10 onderuit tegen de New York Giants in de allereerste NFL wedstrijd in het reguliere seizoen buiten Noord-Amerika. In recente jaren wonnen ze van Oakland, maar verloren ze van de New York Jets. De Saints keren dan weer voor het eerste sinds 2008 naar Groot-Brittanië. Ze wonnen dat jaar van de San Diego Chargers.

De Dolphins vervoegen de Los Angeles Rams en Jacksonville Jaguars als ‘hometeams’ in Engeland in 2017. Al moeten de tegenstanders voor de laatste twee ploegen nog worden aangekondigd.

Later deze maand staat er nog een vierde NFL International Series Game op het programma in Mexico City. De Oakland Raiders staan op 21 november tegenover de Arizona Cardinals.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *