Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Colin Kaepernick wisselt van kuststrook?

Opzienbarend nieuws uit San Francisco: Colin Kaepernick heeft zijn huis aan de Amerikaanse Westkust te koop gezet en ingeruild voor een condo op de oostkust. De verhuizing voedt de speculaties dat Kaepernick aanstaande zondag zijn laatste snap voor de 49ers speelt.

Kaepernick was onder San Francisco hoofdcoach Chip Kelly geen zekerheidje. Sterker nog: de 49ers begonnen het seizoen met Blaine Gabbert als de starter, vanwege enkele fysieke pijntjes van de voormalig Super Bowl quarterback. Toen Kaepernick wel de basisplaats kreeg toegewezen, waren de recensies niet heel lovend.

Colin Kaepernick kan in SF een optie lichten voor een contract in 2017, maar dat contract is niet gegarandeerd. De 49ers kunnen er dus redelijk makkelijk vanaf, zonder dat het ze al te veel ‘dead money’ voor de cap oplevert (in totaal zou dit zo’n 2,4 miljoen dollar zijn). Of ‘Kaep’ daarom het gras bij de buren aan het verkennen is? In zijn New York condo is weinig gras, maar wellicht wel een lucratief contract.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *