Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Harry Kane (Tottenham Hotspurs) solliciteert bij NFL

Harry Kane heeft gisteren via zijn Twitter-account openlijk gesolliciteerd naar een baan als kicker in de National Football League. De schaduwspits van Tottenham Hotspurs, die de bijnaam Hurricane draagt, vroeg NFL-teams hem gisteravond in de gaten te houden in het duel tegen Southampton.

 

 

31853 toeschouwers zagen hoe Kane woord bij daad voegde. Alhoewel de Spurs snel met 1-0 achter kwamen, wonnen zij het duel uiteindelijk met 1-4. Kane scoorde net na rust de goal die Tottenham op voorsprong bracht.

Kane kwam dit seizoen dertien keer in actie en scoorde acht keer. Zijn productieve jaren waren 2014/15 en 2015/16. Toen kwam de spits respectievelijk 21 en 25 keer tot scoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *