Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Belangrijke personeelswijziging Amsterdam Crusaders

Deze ochtend onthult Gridiron.nl een belangrijke personeelswijziging bij de Amsterdam Crusaders.


Het team versterkt zich met offensive lineman Errol Zeefuik. Hij werd onlangs slachtoffer van de zuivering bij zijn team Alphen Eagles. Deze zuivering bij de Alphen Eagles had vooral betrekking op de imports. Nadat het bestuur besloten had een toekomstige koers te varen met louter Alphenaren, werd snel schoon schip gemaakt. Ook Errol Zeefuik vertrok daarom als hoofdcoach van de voormalig Nederlands kampioen.

Het heeft Zeefuik niet lang gekost om een nieuw onderkomen te vinden. De offensive lineman gaat vanaf aankomend seizoen aan de bak bij de Amsterdam Crusaders. Het is niet moeilijk in te denken waarom Zeefuik die keuze heeft gemaakt. Met de Cru kan hij op het hoogste internationale niveau acteren. De ploeg komt aankomend seizoen uit in de Big 6 en speelt tegen gerenommeerde tegenstanders, zoals New Yorker Lions.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *