Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Oud-voorzitter leidt zoektocht nieuwe hoofdcoach 010

Wouter van den Boogaard is als een dief in de nacht vertrokken uit Rotterdam. De hoofdcoach kondigde vorige week abrupt zijn afscheid aan in een interne e-mail, die binnen enkel minuten al open en bloot op straat lag. Saillant detail: oud-voorzitter Stephan Tuinenburg leidt de zoektocht naar een nieuwe hoofdcoach.

Van den Boogaard lijkt voor zichzelf de conclusie te hebben getrokken dat 010 Trojans op een dood spoor zit. Na de aanvankelijke revival, als doorstart van de failliete Rotterdam Trojans, bereikte het team vorig seizoen de Tulip Bowl.

Bestuurlijke chaos achtervolgde het team echter: in anderhalf jaar tijd moesten vijf bestuursleden het veld ruimen, waaronder twee voorzitters. De opmerkelijke zoektocht van Tuinenburg in het circuit lijkt echter in de richting te wijzen dat één van de oude voorzitters opnieuw flirt met 010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *