Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tilburg Wolves bestaan voornamelijk uit Steelers

De Tilburg Wolves putten uit het roemrijke verleden van de Tilburg Steelers als het op coaching aankomt. Naast headcoach John Jolie bestaat het team uit vier andere ex-Steelers.

Offensive coordinator en special teams coach is Remco Hendriks. De defense is verankerd door coordinator Marco Karmidi. Ook de offensive line en de defensive line hebben hun eigen coaches, deze worden respectievelijk voor rekening genomen door Rudi van Goethem en Jeroen de Beer.

Jolie geeft aan dat samenwerking met andere coaches voor hem belangrijk zijn. “Tijdens onze allereerste combine kregen we assistentie van Rey Agaoglu, Pascal Matla en Chris Smith van het nationale team. Tijdens ons trainingskamp werden we geholpen door Martin Doomen en Wouter van den Boogaard.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *