Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Super Bowl Party Amsterdam bijna uitverkocht

Ook zonder over-the-top-advertising staat de Gridiron Super Bowl Party in Hard Rock Cafe Amsterdam op het punt om de laatste beschikbare kaarten te slijten aan American Football-fans. Nog slechts 20 VIP-kaarten resteren, wie er bij wil zijn kan dus maar beter haast maken.

Het is inmiddels al 12 jaar een beproefd concept. De Party heeft een tijd rond gereisd. Amsterdam, Hoofddorp en zelfs Delft werden aangedaan. Vier jaar geleden streek de Party echter definitief neer in het Hard Rock Cafe: gewoon omdat ze daar geweldige brownies hebben als dessert… en die maken onderdeel uit van het pakket.

Verder in het pakket: all-you-can-eat-and-drink, een goody bag en de Cheerleaders van Djalita. Natuurlijk kijk je de wedstrijd-der-wedstrijden op groot scherm en maken we er met z’n allen weer een glorieuze nacht van. It’s gonna be great, a great Party.

Kaarten bestel je hiero.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *